111

Produk Utama

ART075 electric stacker truck
ART075 electric stacker truck

Stiker listrik
Ing lorong sing sempit lan ruang sing dibuwang
Pranyatan EC akurusi
Maca liyane

Tabel angkat listrik ART048
Tabel angkat listrik ART048

Angkat, posisi lan ngangkut bahan sing abot
Unit listrik sing digawe ing Eropah DC 800w
Pranyatan EC akurusi
Maca liyane

Tumpukan listrik ART074
Tumpukan listrik ART074

Mung gangguan lan polusi sithik
Sistem kontrol motor Curtis AC
Pranyatan EC akurusi
Maca liyane

Truk listrik pallet listrik kanthi RA15
Truk listrik pallet listrik kanthi RA15

Gampang operate ing lorong lan ruang sing sempit.
Kontrol Curtis lan indikator baterei Curtis
Pranyatan EC akurusi
Maca liyane

ART018 heavy duty stainless steel platform trolley
ART018 heavy duty stainless steel platform trolley

Kabeh konstruksi stainless steel
Sing umum digunakake ing hotel, pesawat, sepur, pabrik, rumah sakit, lsp.
Maca liyane

Troli troli troli ART279
Troli troli troli ART279

Digunakake kanggo nindakake mobile, ngunggahake, ngangkut, muter, lan saluran drum kebak.
Cocog kanggo industri kimia.
Maca liyane

Babagan awake dhewe

Minangka supplier utama babagan peralatan penanganan material ing China.
20+ Years Experience in Material Handling Industry
2000,000+ Endusers Kabeh Swara Dunia
190+ Agensi lan Pelanggan Langsung, Sawetara Pelanggan Nduwe 15+ Years Business Relationships
1000,000+ Pallet Trucks Sold Worldwide (liyane ...)

Produk paling anyar

ART030 Hand Stacker
HAND STACKER cocog kanggo digunakake ing macem-macem papan kerja lan aplikasi ing papan kerja. Stacker minangka pangopènan gratis, gampang digunakake, lan kompak supaya bisa ditata liwat dalan standar .... Bebas banget kanggo ngirim email menyang kita ... Maca liyane
Tabel angkat ekonomi TC45P
Tabel angkat ekonomi ART031
Tabel Angkat Ekonomina dirancang kanggo mindhah beban sing akeh, ngunggahake karya, lan mindhahake barang saka lantai nganti posisi sing luwih dhuwur.Raise kargo menyang dhuwur sing sampurna kanthi pompa hidrolik sing dioperasi. [su_custom_gallery source = "media: ... Maca liyane
Kren Kedai Balance ART033
ART033 is a counter-balanced hydraulic workshop foldable crane. It can carry a maximum of 750 kg load. It is integrated with double action hydraulic pump making it work fast and easy. It is mobile and... Maca liyane
ART015 Fork Type Stacker
Fork Type Stacker becik digunakake ing macem-macem workstation lan aplikasi panggonan kerja. Stacker yaiku pangopènan gratis, gampang dipigunakaké, lan kompak kanggo pas karo lawang-lawang standar .... Bebas kanggo ngirim email marang ... Maca liyane
LT10E
ART037/ART038 container tilter
Container Tilter can increase productivity and help reduce back injuries associated with reaching and lifting heavy items from containers as its ergonomic design . Tilt angle adjustable from 0-90° and short operator reach allows easy... Maca liyane
WS50 winch stacker
ART039 winch stacker
Winch Stacker  ideal for use in various workstation and workplace applications. Maintenance free and easy to use. Full height push handle for easy steering and excellent visibility through welded mesh guard. Forks are raised and... Maca liyane

Umpan Balik Komentar

Mike
Rega ing dispenser iki luwih apik tinimbang paling metu ana. Sampeyan uga dibangun lan tension kanthi gampang disetel ing fly. Ora ana gesekan ing tanganku salah sijine mung nyoba nggunakake tabung.
Mike
R.Lee
Iku item sampurna kanggo mindhah gunku 600lb aman. Iku gampang banget kanggo angkat lan dilebokake ing dolly lan dipaku bener lancar bebarengan lantai omahku.
R.Lee
Gary.B
Anak-anak boneka kuwi tugas abot lan katon apik. Pancen ora ana keluhan karo manufaktur. Ngendi aku duwe masalah nggolèki perabot siji utawa rong dollie bakal metu saka ing sangisore perabot nalika pindhah. Saran lan apa sing ditindakake ana rong bolongan ing saben dolly, ing pojok ndhuwur lan nggunakake hook 'S' bebarengan karo strapping web kanggo njamin yen bocah-bocah dolanan tetep ana ing sangisore furnitur nalika lumaku ing omah.
Gary.B
Andy
Iki minangka kualitas banget, prodhuk tugas berat. Apik banget. Minangka ing gambarku, aku nggunakake boneka kanggo ngowahi kabinèt baja sing gedhé lan abot sing kebak barang. Kabinet pindho kerep kanggo ngresiki lan ngetok tembok blok ing pundhi. Mung kedah nangkis kabinet setengah inci kangge pikantuk dollies. Njupuk sethithik banget kanggo maneuver ngendi aku pengin, banjur bali maneh. Highly recommend this dollies.
Andy
Bannatyne
Iki minangka barang kualitas apik sing dibangun kanggo barang-barang sing abot banget sing kudu dilireni ing lantai sing apik, kaya semen, jubin, kayu, lan liya-liyane. Pigura baja banget, las gedhe, lan roda kualitas apik.
Bannatyne